Betrouwbare Stappen Om Een ​​Live Video Op Instagram Te Starten

Heb je betrouwbare stappen nodig om een ​​‘Live Video op Instagram’ te starten? Als dat zo is, zou je geen spijt hebben van je beslissing om naar deze blog te komen. Desalniettemin, als je ook andere gerelateerde Instagram-vragen hebt, kun je altijd het Instagram klantenservice Nederland. De efficiënte en toegewijde experts zullen u dan snel van het nodige voorzien.

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om een ​​Live Video op Instagram te starten:

  1. Allereerst moet je op je profielballon tikken; je ziet het aan de linkerkant van je ‘Verhalen’-feed, net boven ‘Jouw verhaal’. Of u kunt ook overal in de app naar rechts vegen om het cameratabblad ‘Verhalen’ weer te geven.
  2. En nu staat het cameratabblad standaard op de instelling ‘Normaal’, je ziet t onderaan het scherm net onder de opnameknop. Dus om nu over te schakelen naar een ‘Live Video Stream’, moet je naar rechts vegen of op de knop ‘Live’ tikken.
  3. En om vervolgens de opties te kiezen om uw ‘Live Feed’ te delen, moet u op het tandwielpictogram tikken dat zich in de rechterbovenhoek van het ‘Live’-scherm bevindt.
  4. U moet nu uw ‘Live Video’ verbergen voor bepaalde mensen en bepaalde gebruikers toestaan ​​om op uw ‘Live Video’ te reageren met behulp van de functie ‘Direct Message’.
  5. Als u daarna tevreden bent met de instellingen, tikt u op het pijltje terug naast ‘Verhaal’ om terug te keren naar het scherm ‘Live’.
  6. En als je klaar bent om ‘Live’ te gaan, moet je op de knop ‘Live gaan’ tikken. Als je dit doet, wordt de ‘Live-uitzending’ van je video geactiveerd en kunnen je volgers zien dat je ‘Live’ bent.
  7. Als u nu wilt stoppen met uitzenden, hoeft u alleen maar op de knop ‘Beëindigen’ te tikken.
  8. Ten slotte moet je op de knop ‘Opslaan’ tikken om de sessie op je filmrol op te slaan of te delen in je verhaal.

U zou nu helemaal klaar en klaar moeten zijn om op elk moment zelf toegang te krijgen. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u contact opnemen met het Instagram telefoonnummer. De technici zijn altijd beschikbaar om u te allen tijde te helpen met de benodigde oplossingen.