Hoe Begin Ik Een Videochat op Mijn Instagram?

Wil je een videochat starten op je Instagram? Dan ben je zeker op de juiste blog beland. En als je andere vragen hebt, kun je gerust het Instagram-klantenservicenummer bellen. Daarna zullen de zeer ervaren experts u onmiddellijk de beste oplossingen bieden.

Volg de genoemde stappen om te beginnen met het vereiste proces:

 Ga naar Instagram op je mobiele apparaat en tik vervolgens op het pictogram ‘Messenger’ in de rechterbovenhoek.

 Vervolgens moet u op het pictogram ‘Videocamera’ tikken.

 En dan moet je door de lijst met ‘Voorgestelde’ vrienden scrollen of een naam typen onder de optie ‘Uitnodigen voor videochat’.

 Als je daarna naar beneden scrolt, zie je een lijst met voorgestelde ‘Facebook-vrienden’ met wie je ook kunt videochatten. En ze hebben geen Instagram-account nodig om met hen te videochatten.

 En als je nu naar iemand zoekt, toont Instagram opties van mensen die je volgt op Instagram, je Instagram-volgers, Facebook-vrienden en mensen op Instagram die overeenkomen met je zoeknaam.

 U moet nu op een persoon tikken om deze aan de videochat toe te voegen; je kunt dan maximaal zes personen uitnodigen.

 Om vervolgens iemand uit je videochat te verwijderen, moet je op de ‘Terug-knop’ op je toetsenbord tikken en ook op het ‘X’-symbool naast hun naam.

 En als je klaar bent, hoef je alleen maar op de knop ‘Start’ te tikken om te beginnen met je videochat.

 U moet ook op ‘X’ tikken om de videochat te beëindigen.

 Als je nu een videochat start, heb je op elk moment toegang tot die chatgroep door gewoon op chat in je Messenger-activiteitenlijst te tikken.

 Nadat je dit hebt gedaan in het vak ‘Deze groep een naam geven’, moet je op een naam voor je videochatgroep tikken.

 Ten slotte, om nog een chat met de groep te starten, moet je op het pictogram ‘Videocamera’ tikken. Vervolgens kunt u een bericht typen; stuur een spraakbericht of foto via de Berichtenbox.

Jullie zouden allemaal goed moeten zijn om nu hetzelfde te beginnen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Bellen Instagram Telefoonnummer Nederland. De technici zijn te allen tijde beschikbaar en zullen u dienovereenkomstig begeleiden.