Hoe De Actieve Status Op Instagram Beheren Via Internet?

Wil je leren hoe je de actieve status op Instagram kunt beheren via internet? Welnu, dan bent u zeker op de beste plek terechtgekomen, want hier wordt u meteen geleid. En als je andere Instagram-vragen hebt, kun je altijd het Instagram Klantenservice bellen. Dan zullen de hoogopgeleide experts u daarbij helpen.

Volg de gegeven stappen volgens de instructies om de actieve status op Instagram uit te schakelen met behulp van de website:

  • U moet beginnen met het selecteren van uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en vervolgens moet u de opties voor Instellingen kiezen in het vervolgkeuzemenu.
  • Hierna moet u de optie ‘Privacy en beveiliging’ selecteren in het linkerdeelvenster.
  • En nu moet je de optie ‘Activiteitsstatus weergeven’ aan de rechterkant zoeken en vervolgens het vinkje uit het vakje verwijderen door het te selecteren. En dan wordt de wijziging automatisch opgeslagen en wordt deze meteen van kracht.

Als u de actieve status op een mobiele telefoon wilt uitschakelen, kunt u deze stappen volgen:

  • Allereerst moet u uw pagina openen door uw profielfoto te selecteren in het onderste menu.
  • En dan moet je in het drieregelige menu bovenaan de optie ‘Instellingen’ kiezen.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘Privacy’ en vervolgens op de optie ‘Activiteitsstatus’ op het volgende scherm tikken.
  • Daarna moet u op de knop ‘Activiteitsstatus weergeven’ tikken of u kunt ook naar rechts schakelen om deze onmiddellijk uit te schakelen.

TIP: Je moet weten dat de app ook een andere ‘Instelling’ heeft die je misschien leuk vindt. Nu kun je vanuit hetzelfde scherm, net als in stap 4, de knop ‘Toon wanneer jullie samen actief zijn’ uitschakelen om de mogelijkheid uit te schakelen voor iemand met wie je aan het chatten bent om te zien of jullie allebei actief zijn in dezelfde chat. En deze instelling is onafhankelijk van ‘Toon Activiteitsstatus’.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u dit zelf al moeten doen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u Contact Instagram Nederland . En het team van technici helpt u in een mum van tijd met de benodigde oplossingen.