Hoe Een Persoon Deblokkeren Met Behulp Van de Instagram App?

Ben je op zoek naar betrouwbare oplossingen om een ​​persoon te deblokkeren met behulp van de Instagram-app? Welnu, dan bent u hier zeker aan het juiste adres, want hier vindt u alleen de beste oplossingen ooit. Maar als je ook nog andere gerelateerde Instagram-vragen hebt, kun je altijd bellen op het Instagram nummer wanneer je maar wilt. En het hoogopgeleide team van experts zal u binnen de kortst mogelijke tijd de meest relevante en nuttige oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​persoon te blokkeren die je Instagram-app gebruikt; je hoeft alleen maar de instructies te volgen om het goed te doen:

 Allereerst moet je de Instagram-app op je iOS- of Android-apparaat openen.

 Daarna moet u het profiel van het gebruikersaccount dat u wilt blokkeren, zoeken en laden.

OPMERKING: als je het account wilt vinden, kun je de zoekfunctie gebruiken of gewoon overal in de Instagram-app op de gebruikersnaam van het account tikken, inclusief je lijst met volgers.

 En dan moet je op de optie ‘Menu’ (het pictogram met drie stippen) tikken, je ziet het in de rechterbovenhoek van het scherm.

 U hoeft niet op de knop ‘Blokkeren’ te tikken.

 En nu zal het bevestigingsvenster uitleggen wat er gebeurt als je het account blokkeert, je hoeft alleen maar op de optie ‘Blokkeren’ te tikken om door te gaan.

 U ziet ook een bericht dat het account is geblokkeerd. Waarna u op de knop ‘Afwijzen’ moet tikken om het proces te voltooien.

 Eindelijk, om het account te deblokkeren, moet je gewoon teruggaan naar de pagina en dan moet je op de knop ‘menu’ tikken, selecteer nu gewoon de optie ‘Deblokkeren’.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u tevreden moeten zijn. Als u echter problemen tegenkomt, moet u Bellen Instagram gebruiken. De technici zijn te allen tijde beschikbaar en zullen u begeleiden met het nodige.