Hoe Gebruik Ik De Hashtag Emoji Functie Op Instagram?

Wil je leren hoe je de hashtag emoji functie op Instagram gebruikt? Dan wordt u zeker geholpen met de dan benodigde oplossingen. Als u echter andere Instagram gerelateerde vragen heeft, kunt u gerust bellen met Instagram Klantenservice Nummer Nederland. Het team van experts helpt je dan met handige instructies.

Volg de genoemde stappen dienovereenkomstig om een ​​emoji op Instagram te hashtag:

 Het eerste wat je hoeft te doen is Instagram openen en dan moet je op het ‘Plus + teken’ tikken om een ​​nieuw bericht te maken.

 Daarna moet je een fotofilter en bijschrift toevoegen zoals je gewoonlijk doet, inclusief je gewone hashtags.

 En om nu een emoji met hashtag toe te voegen, typ je #, en dan moet je op het pictogram ‘Emoji-toetsenbord’ tikken om over te schakelen naar het ‘Emoji-toetsenbord’.

 Je moet nu een emoji kiezen om toe te voegen aan de hashtag.

 En als je wilt, kun je meerdere emoji’s toevoegen. Vergeet niet dat je en spaties tussen de hashtags en emoji’s moet plaatsen.

 Als je nu tevreden bent met je emoji hashtags, kun je doorgaan en je bericht delen. Nadat je dit hebt gedaan, verandert je emoji-hashtag in een tikbare link en wordt een feed weergegeven met andere berichten die de hashtag bevatten.

TIP: Je moet weten dat het makkelijker is om een ​​emoji-hashtag achter te laten als je op een Instagram-bericht reageert. In het commentaarbestand hoeft u alleen maar # te typen en vervolgens over te schakelen naar het emoji-toetsenbord.

En als je het tabblad Zoeken wilt gebruiken om emoji-hashtagposts te vinden, volg dan deze stappen:

 Je moet nu Instagram openen en vervolgens ook op het pictogram ‘Vergrootglas’ tikken.

 En dan moet je de emoji met een hashtag in het zoekveld typen. Daarna moet je ook op een zoekresultaat tikken om topberichten met de emoji-hashtag te zien.

Als u klaar bent met het bovenstaande proces, zou u graag hetzelfde gemakkelijk moeten gebruiken. En als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Instagram Bellen Nederland. Dan zullen de technici ervoor zorgen dat u met verdere relevante oplossingen wordt begeleid.