Hoe Gebruik ik de Mute Functie op Instagram?

Wil je gebruik kunnen maken van de Mute-functie op Instagram en ben je daarvoor op zoek naar passende begeleiding? Dan ben je zeker op de plek waar je moet zijn. En als je ook andere gerelateerde zorgen hebt, kun je op elk gewenst moment bellen op het Instagram klantenservice nummer. Dan zullen de ijverige experts er zijn om u in een mum van tijd de beste oplossingen ooit te bieden.

Hieronder volgen de stappen om de berichten en verhalen van een Instagram-gebruiker te dempen:


 Ten eerste moet je inloggen op je Instagram-account en vervolgens moet je naar de Instagram-pagina van de gebruiker gaan. Als u wilt, kunt u het pictogram ‘Zoeken’ selecteren en hun naam invoeren in de ‘Zoekbalk’.

 En nu op hun pagina, moet je de optie ‘Volgen’ onder hun profielafbeelding selecteren.

 Hierna moet u de optie ‘Mute’ selecteren.

 U kunt doorgaan en berichten dempen door ‘Berichten’ in te schakelen op AAN. En om verhalen te dempen, moet je de schakelaar ‘Verhalen’ op ON zetten.

En dan wordt de profielafbeelding van de gebruiker enigszins transparant en worden hun verhalen aan het einde van uw feed weergegeven.

OPMERKING: Als u nu een gebruiker rechtstreeks vanuit uw feed wilt dempen, hoeft u alleen maar op de drie stippen naast hun naam te tikken > Mute > Mute Posts of Mute Posts and Story.

En als je het dempen van de berichten of verhalen van een gebruiker wilt opheffen, volg dan deze stappen:


 U moet beginnen door naar de Instagram-pagina van de gedempte gebruiker te navigeren.

 Daarna moet je op ‘Volgen’ onder hun profielafbeelding tikken.

 Je moet nu op de knop ‘Mute’ tikken.

 Eindelijk, als u het dempen van de berichten wilt opheffen door de schakelaar ‘Berichten’ op UIT te zetten. Je hoeft alleen maar verhalen op te heffen door de Verhalen-schakelaar uit te zetten.

Zodra u het gegeven proces hebt voltooid, zou u hetzelfde probleemloos moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u gewoon contact opnemen met het Instagram servicenummer. De technici helpen u onmiddellijk met verdere oplossingen.