Hoe Instagram Account Op Desktop Te Gebruiken

Hoe kun je Instagram-account op desktop gebruiken?

Vind je het moeilijk om Instagram vanaf je mobiele telefoon te overzien? Heb je erover nagedacht om je werkproces naar de desktopvorm van Instagram te verplaatsen?

In dit artikel vind je hoe je de desktopversie van Instagram kunt verkennen en betrekken bij je promotieoefeningen!

Om erachter te komen hoe u Instagram vanaf uw pc kunt overzien, leest u het onderstaande artikel voor een eenvoudig te volgen stappenplan

• Toegang tot Instagram-profielinstellingen vanaf uw bureaublad

Om vanuit je werkgebied naar je Instagram-profiel te gaan, ga je naar de site Instagram.com en log je in met je gebruikersnaam en geheime woord. Klik dan op je profielfoto en dat kost meer tijd naar je profielscherm. Om uw profiel te wijzigen, klikt u op de knop Profiel bewerken

Op dat moment ziet u wat u normaal gesproken zou zien voor uw profiel op de draagbare weergave. Met uw naam, gebruikersnaam, site, bio en contactgegevens kunt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel. Wanneer u klaar bent, klikt u op Verzenden om ze op te slaan.

Ace Tip: Hoewel je je Instagram-bio op je werkgebied kunt wijzigen, kan het enigszins verbazingwekkend worden door te verspreiden en te rangschikken. Het is ideaal om uw profiel echt op uw mobiele telefoon te wijzigen.

Gebruikmakend van de menukeuzes in de linkerhelft van dit venster, kunt u ook uw geheime sleutel wijzigen, uw berichten bijwerken, uw contacten afhandelen en toegang krijgen tot een assortiment van verschillende elementen.

• Zoeken naar Instagram-accounts vanaf uw bureaublad

Als je iemands Instagram-profiel vanaf je pc wilt zien, ga dan in wezen naar “instagram.com/gebruikersnaam” (bijvoorbeeld instagram.com/perceptible) en je krijgt meer tijd voor hun profiel. Je kunt dan door hun inhoud gaan, net zoals je zou doen op je mobiele telefoon.

Als je geen flauw idee hebt van de specifieke gebruikersnaam voor het profiel waar je naartoe moet, sorteer dan gewoon hun naam in en zorg ervoor dat je denkt dat hun gebruikersnaam in de jachtbalk staat en je ziet een drop- overzicht van de resultaten.

Vanuit de jachtbalk op Instagram.com kun je in principe naar alles zoeken: hashtags, gebieden en individuen. Alles wat je typt tijdens de jacht, Instagram zal alle belangrijke resultaten opleveren die in een van die classificaties vallen.

• Open de Instagram-feed vanaf het bureaublad

Net als de Instagram Explore-pagina over veelzijdige shows die voor u zijn gerangschikt en voorgesteld, doet de Explore-pagina op het werkgebied dat ook. Het symbool is uniek, maar het heeft vergelijkbare hoogtepunten als geheel en bruikbaarheid. Klik in wezen op het kompassymbool in de rechterbovenhoek van het scherm en de Explore-feed wordt gevuld met alle substantie die u normaal gesproken in de veelzijdige toepassing zou zien.

• Bekijk de Instagram Post FeedStories Live Video vanaf uw bureaublad

Wanneer je Instagram op je pc opent, kun je moeiteloos je postfeed, verhalen en livevideo verkennen.

Kijk naar je Instagram-berichtfeed

Waarschijnlijk het meest opvallende aspect van Instagram is het onderzoeken van de feed om de inhoud van de records die je volgt te zien en je kunt dat eenvoudig doen op het werkgebiedformulier. Klik op het home-symbool om direct naar de feed te gaan en al uw middelen te zien gerangschikt zoals u die kent.

Met betrekking tot de Instagram-feed biedt het werkgebiedformulier een vergelijkbaar nut als op veelzijdig. Je kunt dubbeltikken om een ​​bericht leuk te vinden of gewoon op het hartsymbool klikken. U kunt ook een opmerking achterlaten of beantwoorden en inhoud aanbieden of opslaan in een assortiment voor latere beoordeling.

Bekijk Instagram-verhalen

Instagram Stories is eveneens toegankelijk op het werkgebied voor beoordeling, en nogmaals, verhalen uit de records die u volgt, worden op dezelfde manier ingevuld als waarmee u gewend bent in de draagbare applicatie. Je ziet de vlag met verhalen op het hoogste punt van je scherm
Om een ​​Instagram-verhaal vanuit het werkgebied te bekijken, klik je op het verhaal dat je wilt bekijken en het zal in een ander venster in het opwaartse 9:16-arrangement openen en spelen zoals het zou doen op veelzijdig.

Om een ​​verhaal te verkennen, kun je de muis vastklikken en vasthouden (niet afleveren) om het te stoppen, net zoals je een live verhaal aantikt en vasthoudt. Klik vooruit om nieuwe verhalen te zien. In het geval dat u in het opmerkingenveld klikt, kunt u snel antwoorden of een reactie typen op het verhaal zoals u zou doen op portable.

Bekijk Instagram Live Video

Met Instagram Live op het werkgebied zie je het live-symbool rond de verhalen verschijnen, net zoals je zou zien op veelzijdig. Klik op de profielfoto van de persoon met het livebeeld en je wordt naar zijn livevideo geleid.

Zoals je hieronder kunt zien, wordt live video in het werkgebied in een vierkant ingevuld, met de opwaartse 9:16-video aan de linkerkant en de opmerkingen aan de rechterkant. Dit ontwerp is echt geweldig in het licht van het feit dat de opmerkingen het gezicht van de persoon niet bedekken.

  1. Beheer Instagram Direct-berichten vanaf uw bureaublad

Voor directe berichten op Instagram.com klik je op het natuurlijke papieren vliegtuigje in de bovenste werkbalk om je organisator van directe berichten te openen.

U zult zien dat de organisatiestructuur niet anders is voor uw zakelijke en inventieve profielen. Je hebt een essentiële inbox, een algemene inbox, en in het geval dat je aanstaande verzoeken hebt, zul je de organisator van de verzoeken als goed beschouwen.

6.Verwijder app-gegevenstoegang tot Instagram vanaf uw bureaublad van andere apps.

Er is een belangrijke beveiliging die alleen toegankelijk is op Instagram en die kan helpen voorkomen dat programmeurs in uw dossier komen of dat iemand uw gegevens en u

Wat kunnen we doen als er zich problemen voordoen?

Als er problemen optreden, kunt u eenvoudig contact opnemen met Instagram bellen om uw problemen eenvoudig en zonder problemen op te lossen.

Conclusie:-Na het lezen van deze blog zul je begrijpen hoe je Instagram-account gemakkelijk op een desktop kunt gebruiken. Je kunt ook contact opnemen met de Instagram bellen klantenservice als er problemen optreden.