Hoe Kan Ik Een Messenger Chat Room Starten Op Instagram?

Wil je een Messenger-chatroom kunnen starten op Instagram? Dan word je in deze blog zeker meteen geholpen. En als je ook andere gerelateerde problemen hebt, kun je het Instagram-klantenservicenummer bellen. De toegewijde experts zullen u dan in een mum van tijd de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Messenger-chatroom op Instagram te starten:

 Ten eerste moet je Instagram openen op je mobiele apparaat en dan moet je op het ‘Messenger’-pictogram in de rechterbovenhoek tikken.
 En dan moet je op ‘Kamers’ tikken.
 Hierna moet je ook op de knop ‘Kamer maken’ tikken.
 En nu zie je een bericht waarin wordt uitgelegd dat je deze ‘Kamer’ gaat maken onder je Facebook-profiel. Dus om door te gaan, moet u op de knop ‘Kamer maken als (uw naam)’ tikken.
 Tik vervolgens op de knop ‘Verzenden’ naast alle Instagram- of Facebook-vrienden waarvan u de link wilt ontvangen, of u kunt naar een vriend zoeken en vervolgens op de optie ‘Link delen’ tikken om de ‘ te e-mailen of te sms’en Room’, link naar iemand die niet op Instagram of Facebook zit.
 Als u klaar bent met het verzenden van de link naar uw deelnemers, moet u op de optie ‘Deelnemen aan de ruimte op Messenger’ tikken. Daarna wordt u naar uw Messenger-kamer gebracht waar u op uw videochat-ontvangers wacht.

En als je geen videochats wilt ontvangen dan kun je onderstaande stappen volgen;

 Vanaf uw accountpagina moet u op het ‘Menu’ tikken.
 En dan moet je ook op ‘Instellingen’ tikken.
 U moet nu op de optie ‘Privacy’ tikken.
 Dan moet je op de ‘Berichten’ tikken.
 Vervolgens moet je op ‘Facebook-vrienden of mensen waarmee je hebt gechat in Messenger’ tikken.
 Ten slotte hoeft u alleen maar op de knop ‘Geen verzoeken ontvangen’ te tikken.

Als je eenmaal klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou je er goed aan moeten doen om op elk moment hetzelfde te gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, kunt u gewoon contact opnemen Instagram nummer. De monteurs begeleiden u direct met de juiste oplossingen.