Hoe Maak ik Een Peiling in Mijn Instagram Verhalen?

Wil je leren hoe je een poll maakt in je Instagram Stories? Dan ben je zeker op de perfecte plek aangekomen en word je direct geholpen. Maar als u ook gerelateerde zorgen heeft, moet u het Instagram klantenservice nummer bellen, de experts zullen u dan helpen met de benodigde oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om een ​​Poll te maken in je Instagram Stories:

 Allereerst moet je de Instagram-app op je iOS- of Android-apparaat openen en indien nodig moet je inloggen op je account of je kunt ook overschakelen naar het account dat je leuk vindt.

 Daarna moet je je ‘Verhaal’-profielafbeeldingsballon selecteren die bovenaan de ‘Home-feed’ staat of je moet naar rechts op het scherm vegen om toegang te krijgen tot het tabblad Verhaalcamera.

 Je moet nu een foto maken of een video opnemen om je verhaal te maken.

 Vervolgens moet je op het tabblad verhaalvoorbeeld de knop ‘Sticker’ bovenaan het scherm selecteren.

 Nu moet je ook de sticker ‘Poll’ selecteren.

 En dan moet je een vraag typen die je aan je volgers wilt stellen in het veld ‘Stel een vraag’. De vraag kan een ja/nee etc. zijn.

 En om nu de twee antwoorden op de tolpeiling aan te passen, moet u de knop ‘Ja’ selecteren en vervolgens het gewenste antwoord in het daarvoor bestemde veld typen. U moet hetzelfde doen voor de knop ‘Nee’.

 Als u tevreden bent met uw peiling, moet u de knop ‘Gereed’ in de rechterbovenhoek selecteren.

 Je ziet nu je poll verschijnen over je verhaal. En dan moet je het selecteren en je vinger erop houden om het over het scherm te slepen.

 Ten slotte hoef je alleen maar ‘Jouw verhaal’ in de linkerbenedenhoek te selecteren om het naar je verhalen te gaan en vervolgens ‘Vrienden sluiten’ te selecteren om het te delen of gewoon de knop ‘Verzenden naar’ selecteren.

Je zou allemaal goed moeten zijn om gemakkelijk toegang te krijgen tot hetzelfde. En als u een probleem ondervindt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Instagram Bellen. De technici zullen u dan onmiddellijk begeleiden met de meest bruikbare oplossingen.