Hoe Plaats Ik Een Bericht Op Mijn Instagram Pagina Via Internet?

Wil je leren hoe je op je Instagram-pagina kunt posten via internet? Dan ben je vast en zeker binnen no-time geholpen met de meest betrouwbare oplossingen. Maar als u andere zorgen heeft, kunt u altijd het Instagram Klantenservice Nummer Nederland. En de getalenteerde experts zullen u dan de benodigde oplossingen bieden.

Volg de genoemde stappen dienovereenkomstig om via internet op uw Instagram-pagina te posten:

 Ten eerste, nadat je bent ingelogd op je Instagram account in je favoriete browser, moet je de optie ‘Nieuw bericht maken’ selecteren (dit is het plusteken in een vierkant).

 En nu moet je foto’s slepen en neerzetten of je kunt de optie ‘Selecteer vanaf computer’ kiezen om naar foto’s op je desktop of laptop te bladeren.

 U moet nu de foto’s slepen om de zoom bij te snijden en de knop ‘Volgende’ te selecteren.

 En als u meer dan één foto wilt toevoegen, moet u de knop ‘Toevoegen’ (de twee gestapelde vierkanten) in de rechterbenedenhoek selecteren. Vanaf hier kunt u doorgaan en maximaal negen foto’s toevoegen. En als je wilt, kun je de foto ook weggooien door het ‘X’-teken op de foto te selecteren. U moet nu de knop ‘Volgende’ selecteren nadat u klaar bent met het toevoegen van al uw foto’s.

 Selecteer nu alle ‘Filters of Aanpassingen’ die u op uw foto’s wilt hebben en selecteer ‘Volgende’.

 Dan kun je desgewenst ook een bijschrift voor het bericht toevoegen. En je kunt een emoji toevoegen door gewoon de smiley te selecteren.

 Daarna kun je, als je wilt, ook een locatie toevoegen.

 Nu kunt u onder het gedeelte ‘Toegankelijkheid’ alt-tekst toevoegen voor mensen met een visuele beperking.

 En als u commentaar wilt uitschakelen, kunt u de schakelaar direct onder ‘Geavanceerde instellingen’ uitschakelen.

 U hoeft alleen de knop ‘Delen’ in de rechterbovenhoek te selecteren.

 Eindelijk, nadat je bericht succesvol is geüpload, zie je het bericht ‘Je bericht is gedeeld’.

Als u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde zelf moeten kunnen oplossen. En als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Instagram Nummer Nederland. Dan zullen de technici u onmiddellijk begeleiden met verdere nuttige oplossingen.