Hoe Plaats Ik Foto’s En Video’s Op Instagram Met Een Pc?

Ben je op zoek naar de handigste begeleiding om foto’s en video’s op Instagram te kunnen posten vanaf je pc? Nou, als dat zo is, dan zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen, want hier vind je alleen de beste oplossingen. Als je echter ook hulp nodig hebt bij andere gerelateerde zaken, dan kun je te allen tijde contact opnemen met het Instagram telefoonnummer. En dan zullen de zeer getalenteerde en bekwame experts u absoluut passende oplossingen bieden.

De volgende stappen zijn om foto’s en video’s op Instagram te plaatsen met behulp van een pc of Mac-bureaublad; u hoeft alleen maar de instructies op te volgen en u krijgt de gewenste resultaten:

 Je zou moeten beginnen met het openen van Instagram met behulp van de webbrowser en vervolgens moet je het ‘plusteken’ selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt.
 En dan in het scherm ‘Nieuw bericht maken’, moet je ofwel je foto’s en video’s slepen of je kunt op de optie ‘Selecteren vanaf computer’ klikken om je media te kiezen.
 U moet nu de afbeelding naar wens bijsnijden en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.
 Hierna moet je een filter toevoegen dat je leuk vindt en klik je opnieuw op de knop ‘Volgende’.
 Nu kun je eindelijk doorgaan en ook een bijschrift toevoegen, mensen taggen, als je wilt, en dan gewoon op de knop ‘Delen’ klikken. Je bent nu klaar om te gaan, want je hebt je eerste Instagram-bericht gemaakt.

OPMERKING: u moet ook weten dat er minder opties zijn wanneer u op Instagram post via de desktop. Als u bijvoorbeeld de reactiefunctie uitschakelt, kunt u het bericht niet delen op Facebook of like- en weergaveaccounts verbergen.

Zodra u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zoals aangegeven, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat. Maar mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je direct bellen Instagram. En de technici zullen u zeker meteen begeleiden met de benodigde oplossingen.