Hoe Stuur Ik Een Direct Bericht Vanaf Een Instagram Account?

Heb je hulp nodig om een ​​direct message te kunnen sturen vanaf je Instagram-account? Nou, dan heb je zeker de juiste beslissing genomen door naar deze blog te komen. En als je ook andere Instagram vragen hebt die je lastig vallen, kun je zonder aarzelen direct het Instagram klantenservice bellen. Dan zullen de meest opgeleide en efficiënte experts u de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​privébericht te verzenden vanaf een Instagram account:

 Ten eerste, beginnend op het Instagram tabblad, moet je op het pictogram ‘Instagram Direct’ in de rechterbovenhoek tikken. En als je de app nu niet hebt bijgewerkt, zou je het ‘Messenger’ pictogram moeten zien, maar als je de oudere versie van Instagram gebruikt, is het pictogram een ​​papieren luchtvaartmaatschappij.

 Vervolgens zie je een lijst met recente gesprekken op je scherm. Je hoeft er alleen maar op te tikken om een ​​bericht naar die bepaalde persoon of groep te sturen, en dan moet je je bericht typen en ook op de knop ‘Verzenden’ tikken.

 En om nu een nieuw gesprek te beginnen, hoeft u alleen maar op het pictogram ‘Nieuw bericht’ te tikken.

 En dan moet je een naam in de zoekbalk typen of je kunt scrollen om op een voorgestelde Instagram-gebruiker te tikken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om naar beneden te scrollen om Facebook-vrienden te vinden om te berichten.

 U moet nu op de optie ‘Chat’ tikken, vervolgens uw bericht typen en nu op de knop ‘Verzenden’ tikken. Je zou helemaal goed moeten zijn om een ​​nieuw gesprek te beginnen.

 Eindelijk kunt u in uw berichten-inbox zien of en wanneer een ontvanger uw bericht heeft geopend. En als ze het nog niet hebben geopend, dan zie je gewoon wanneer je het hebt verzonden.

Als je klaar bent met het goed doorlopen van de genoemde stappen, zou het allemaal goed moeten zijn om hetzelfde zelf af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u meteen contact opnemen met het Instagram Klantenservice Nummer Nederland. De monteurs helpen u dan snel verder met verdere oplossingen