Hoe u likes Kunt Verbergen en Tellingen Kunt Bekijken op Instagram Account

Om het aantal likes en weergaven te verbergen of zichtbaar te maken, log je in op de Instagram-app voor Android en iPhone en volg je de onderstaande stappen. Deze instelling is momenteel niet voor iedereen beschikbaar.
Je kunt wijzigen of je het totale aantal vind-ik-leuks en weergaven van berichten die in Feed worden weergegeven, ziet. Je kunt deze instelling ook wijzigen voor berichten die je deelt in Feed. Je kunt nog steeds het totale aantal vind-ik-leuks en weergaven van je eigen berichten zien.

Om het aantal likes en weergaven van berichten van anderen in Feed te verbergen of zichtbaar te maken:

  1. Tik op of je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan.
  2. Tik op in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Privacy en tik vervolgens op Berichten.
  4. Tik op of naast Hide Like and View Counts om deze instelling in of uit te schakelen.

Om het aantal likes en weergaven te verbergen of zichtbaar te maken voordat je je bericht op Feed deelt:

  1. Voordat je een bericht deelt, tik je onderaan op Geavanceerde instellingen.
  2. Tik op of naast Hide Like and View Counts voor video’s of Hide Like Counts voor foto’s om deze instelling in of uit te schakelen.

Ga als volgt te werk om de instelling voor het aantal likes en weergaven te bewerken voor een bericht dat je al in Feed hebt gedeeld:

  1. Tik op (Android) of (iPhone) rechtsboven in je bericht.
  2. Tik op Hide Like Counts of Hide Like and View Counts om deze instelling in te schakelen. Tik op Tonen van vind-ik-leuks of Tonen van vind-ik-leuks en weergaven om deze instelling uit te schakelen.

    Houd er rekening mee dat deze instellingen alleen het aantal likes en weergaven voor berichten in Feed verbergen. Jij en anderen op Instagram kunnen nog steeds het aantal likes en weergaven zien op plaatsen zoals het tabblad Rollen. Als je Live person klantenservice wilt krijgen dan kun je Bellen Instagram telefoonnummer nederland krijgen en alle technische problemen met betrekking tot Hide and Unhide oplossen.