Nauwkeurige Stappen Om De Achtergrondkleur Op Instagram Te Wijzigen

Ben je op zoek naar nauwkeurige stappen om de achtergrondkleur van je Instagram verhaal te kunnen wijzigen? Nou, dan zou je heel blij zijn als je de juiste plek hebt gevonden om mee te beginnen. Maar als je ook andere vragen hebt, kun je gerust het Instagram Nederland Nummer Nederland. Dan zullen de toegewijde en in aanmerking komende experts u meteen de meest bruikbare oplossingen bieden.

Volg de stappen dienovereenkomstig om de achtergrondkleur op Instagram te wijzigen:

 Het eerste dat u zou moeten doen, is de Instagram app openen en vervolgens op het pictogram ‘Nieuwe ost’ tikken.

 Daarna moet je in het onderste menu ‘Verhaal’ selecteren.

 En dan moet je in het onderste menu de knop ‘Maken’ selecteren.

 Vervolgens moet u op het pictogram ‘Kleine cirkel’ in de rechterbenedenhoek tikken om door uw beschikbare achtergrondkleuropties te bladeren.

 U moet nu op de optie ‘Tik om te typen’ tikken en vervolgens moet u zoals gewoonlijk een bericht typen.

 Tijdens het typen is de optie nu actief, daarom moet u op de middelste knop bovenaan tikken om door de verschillende lettertypestijlen te bladeren. U moet ook weten dat dit ook uw achtergrondkleuropties verandert.

 Na elke wijziging van de lettertypestijl moet u op het pictogram ‘Kleine cirkel’ tikken om extra coole kleurrijke achtergronden te bekijken.

 En als je klaar bent, tik je op de knop ‘Gereed’ om je tekst te bevestigen en vervolgens het toetsenbord te minimaliseren.

 Je moet nu doorgaan en extra tekst, stickers, enz. Toevoegen aan je Instagram verhaal. En als je wilt, kun je ook muziek toevoegen aan je Instagram verhaal, dan hoef je alleen maar op de optie ‘Vinkje’ te tikken als je klaar bent.

 Eindelijk, je hoeft alleen maar op de optie ‘Jouw verhaal’ te tikken als je helemaal klaar bent om het te publiceren.

Als u eenmaal klaar bent met het bovengenoemde proces, moet u tevreden zijn met de resultaten. En als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Bellen Instagram Klantenservice Nummer Nederland. De technici zorgen er dan voor dat u geholpen wordt met verdere oplossingen.