Nauwkeurige Stappen Voor Het Deactiveren van een Instagram Account

Ben je op zoek naar de meest nauwkeurige stappen om je Instagram-account te deactiveren? Wel, dan ben je in een mum van tijd meteen geholpen met de beste stappen. En als je ook andere zorgen hebt, kun je te allen tijde bellen op het Instagram telefoonnummer. Dan zullen de ijverige experts u onmiddellijk de beste oplossingen bieden.

De volgende genoemde stappen zijn om je Instagram-account tijdelijk te deactiveren; u hoeft alleen de instructies te volgen:

BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat Instagram zijn gebruikers momenteel niet toestaat hun accounts vanuit de mobiele app te deactiveren.

  • Allereerst moet je naar Instagram.com navigeren met een webbrowser zoals Firefox, Chrome, Safari, enz., en dan moet je inloggen op je account.
  • U moet nu uw ‘Profielfoto’-pictogram selecteren
  • En dan moet je de optie ‘Profiel bewerken’ selecteren.
  • Daarna, onderaan uw profielaccountpagina, moet u naar de knop ‘Mijn account tijdelijk uitschakelen’ gaan.
  • En nu, direct naast de optie ‘Waarom schakelt u uw account uit’, moet u op de vervolgkeuzepijl klikken en vervolgens een reden selecteren voor het uitschakelen van uw account.
  • U moet nu uw wachtwoord invoeren en vervolgens moet u de optie ‘Account tijdelijk uitschakelen’ selecteren.
  • Eindelijk, eindelijk, zal Instagram bevestigen dat het je account tijdelijk heeft uitgeschakeld. En als je dan van gedachten verandert en je account opnieuw wilt activeren, hoef je alleen maar opnieuw in te loggen op de Instagram.com-website.

OPMERKING: als u er echter rekening mee moet houden dat u uw account mogelijk niet onmiddellijk kunt reactiveren nadat u het hebt uitgeschakeld, en dit komt omdat Instagram een ​​paar uur nodig heeft om de procedure te voltooien.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde te beheren wanneer u maar wilt. Maar als u problemen tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar naar Instagram nummer bellen zonder enige twijfel. De technici zijn te allen tijde beschikbaar en zullen u dienovereenkomstig begeleiden met het nodige.