Waarom Is Mijn Instagram Account Uitgeschakeld?

Instagram is een van de beste beschikbare platforms voor het delen van foto’s en video’s. Het werd later gekocht door Facebook en het is ook een van de meest populaire platforms na Pin interesse. Als je wilt weten waarom je identiteitsbewijs is gecompromitteerd of als er iets mee is gebeurd, dan kan onze blog je daarbij helpen.

Enkele van de redenen waarom uw Instagram ID kan worden uitgeschakeld?

Mijn Instagram account is door hen opgeschort

Instagram heeft mijn account zonder uitleg opgeschort.

Ik heb problemen om weer toegang te krijgen tot mijn Instagram account.

Instagram heeft mijn account willekeurig beƫindigd.

Mijn Instagram account is gehackt en gecompromitteerd.

Als je denkt dat je Instagram account is gecompromitteerd, is dit een onfeilbare methode om het in een paar eenvoudige stappen terug te vorderen: –

1) Laat Instagram weten dat je account is gehackt: -Navigeer naar het Instagram-ondersteuningscentrum en klik op de optie Privacy- en veiligheidscentrum.

Navigeer naar het Instagram helpcentrum.

Navigeer naar het Privacy en beveiligingscentrum.

Nadat je Privacy en veiligheid hebt geselecteerd, wordt je naar een menu gestuurd waar je ‘Iets melden’ kunt kiezen.

Zoek naar het gedeelte met de titel ‘Wat kan ik doen als iemand mij op Instagram imiteert’. Wanneer u hierop klikt, verschijnt een link met het label “Vul dit formulier in”.

Vul het formulier eenvoudig en nauwkeurig in. Neem na voltooiing contact met Instagram op met verdere instructies.
Na het verzenden van uw identificatie en eventuele andere relevante informatie, ontvangt u binnen 48-72 uur een Bellen Instagram Nummer van hen. Hopelijk ontvang je een melding dat je account is hersteld!

2) Herstel IG account: –

Veel mensen ervaren deze moeilijkheid, die volgens ons het eenvoudigst op te lossen is.Navigeer naar het Instagram helpcentrum en selecteer de optie “Gedeactiveerd account”.
De directe URL vindt u hieronder.

Geef aan of u in het bezit bent van een actueel door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto (paspoort, rijbewijs, enz.).

Vul het formulier in, voeg alle benodigde informatie toe en klik op verzenden.

Hoewel we hebben ontdekt dat je deze aanpak kunt gebruiken zonder een ID op te geven, raden we je ten zeerste aan om je ID naar Facebook/Instagram te sturen om je kansen op het terugvorderen van je account te vergroten. Meestal duurt het tussen de dag of zo.

Conclusie: – We zijn van mening dat je na het lezen van deze blog zult begrijpen hoe je Instagram-ID’s kunt herstellen. Als u problemen ondervindt, kunt u ons altijd pingen bij twijfel.