Wat Zijn De Stappen Om Op Instagram Te Posten Met Een Mac?

Ben je op zoek naar de meest geschikte stappen om met je Mac op Instagram te kunnen posten? Nou, dan zou je moeten weten dat je eindelijk de plaats hebt bereikt waar je zou moeten zijn. En als je andere gerelateerde Instagram problemen hebt, kun je gerust bellen op het Instagram Nummer. Dan staat het hoogopgeleide en ervaren team van experts binnen de kortste keren voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen met de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om vanaf uw Mac naar uw Instagram account te posten; je hoeft alleen maar goed te volgen en je zou het correct moeten doen:

 Allereerst moet je beginnen met het openen van Instagram in een webbrowser en vervolgens moet je het ‘plusteken’ selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van de pagina bevindt.

 En dan moet je in het scherm ‘Nieuw bericht maken’ ofwel over je foto’s en video’s slepen of op de optie ‘Selecteren op computer’ klikken om je media te kiezen.

 U moet nu de afbeelding naar wens bijsnijden en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.

 Hierna moet u desgewenst een filter toevoegen en opnieuw op de knop ‘Volgende’ klikken.

 Eindelijk hoef je alleen maar een bijschrift toe te voegen, mensen te taggen, als je wilt, en dan op de knop ‘Delen’ te klikken. Waarna je klaar bent met het maken van je Instagram-bericht.

OPMERKING: u moet ook weten dat er minder opties zijn wanneer u vanaf de desktop op Instagram post. U kunt bijvoorbeeld de reactiefunctie uitschakelen, maar u kunt het bericht niet delen op Facebook of likes en weergavetellingen verbergen.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen volgens de instructies, zou u dit zonder problemen moeten kunnen beheren. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u altijd contact opnemen met het Instagram klantenservice nummer zonder enige twijfel. En de daarvoor in aanmerking komende technici zullen u dan verder voorzien van passende oplossingen. En zij zullen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met het resultaat, dus u hoeft alleen maar de rest aan hen over te laten.