Wachtwoord Herstellen Instagram op uw apparaat in onmiddellijke stappen

Bent u het wachtwoord van uw Hotmail-account vergeten? Weet u de wachtwoorden voor uw respectievelijke account niet meer? Nou, het kan een frustrerende situatie zijn, maar maak je geen zorgen! u kunt het wachtwoord voor uw account snel herstellen en vervolgens de stappen snel volgen om het te herstellen. Niet alleen dit, u kunt al uw gegevens van het Instagram-account direct opslaan. Heb je nog wat hulp nodig om Instagram Wachtwoord Hertellen te doen? Neem dan direct contact met ons op voor de oplossing.

Hoe u het Instagram Wachtwoord op uw apparaat kunt resetten via een telefonisch herstel nummer?

U moet het Instagram-wachtwoord op uw apparaat onmiddellijk opnieuw instellen met behulp van het telefoonherstelnummer. Of u moet het gewoon zien of u het e-mailadres hebt aangemaakt tijdens het instellen of niet. Nou, ga vooruit en volg dan de stappen op het scherm om het onderstaande Instagram Wachtwoord Herstel te volgen:

Hoe kan ik het Instagram wachtwoord op de desktop snel opnieuw instellen?

 • U moet eerst dat zien: bevindt u zich al op het apparaat dat onlangs door u is aangemeld en zo ja, dan moet uw account het hebben opgeslagen door enkele recente aanmeldingen.
 • In dat geval kunt u eenvoudig het accountprofiel zien en het vervolgens selecteren om snel in te loggen op het account.
 • Ga verder en zoek dan de optie voor uw accountpagina en schrijf dan snel uw e-mailadres of telefoonnummer.
 • Als het overeenkomt, ontvangt u de wachtwoordresetcode en moet u naar de optie doorgaan.
 • Noteer de naam in het gegeven veld en selecteer dit is mijn account of selecteer Ik sta niet in deze lijst direct.
 • Ga je gang om door te gaan en ga dan naar de optie Doorgaan en ten slotte log je uit en open je hetzelfde account door op Doorgaan te tikken.

De bovenstaande stappen helpen u dus om op een snelle manier toegang te krijgen tot het account via Telefoonnummer herstellen op computer .

Hoe het Instagram-wachtwoord vanuit de app opnieuw in te stellen?

 • U moet eerst en vooral doorgaan om het wachtwoord op de inlogpagina snel te vergeten.
 • Noteer het nummer of e-mailadres en selecteer vervolgens bevestigen via e-mail.
 • Of je moet gewoon naar bevestigen via tekstoptie en dan snel gaan om door te gaan met de optie.
 • Voer het wachtwoord in dat daar wordt gegeven en ga verder om me aangemeld te houden of me af te melden bij de optie voor andere apparaten daar.
 • Ga om door te gaan optie en moet dan het nieuwe wachtwoord schrijven en moet dan gaan om door te gaan.

Met de bovenstaande stappen kunt u inloggen op het respectieve account via telefoonnummerherstel op Android of iPhone of iPad:

Heeft u een wachtwoord Vergeten Instagram Mail? Bereik ons ​​nu meteen!

Als je Instagram Wachtwoord Vergeten hebt, moet je meteen contact opnemen met Instagram-ondersteuning. De experts van Instagram begeleiden je bij de complete oplossing, dus bereik het team zonder erover na te denken. Niet alleen dit, je kunt ook de officiële website van Instagram bezoeken en dan de daar genoemde stappen volgen om er vanaf te komen.